Serviceværksted

Convertible-Independence-Edition

På vores SAAB servicecenter møder du Værkstedschef Dennis Walz og hans dygtige mekanikere. På værkstedet har vi en god række mekanikere, hvoraf to har været med helt fra starten i 1964. Disse medarbejdere har naturligvis en stor ekspertise indenfor de ældre modeller og har samtidig fulgt udviklingen indenfor SAAB´s verden sammen med vores senere ankomne mekanikere som også er med på samtlige kurser.

Vi tror på at det er vigtigt for vores kunder at vide at deres bil er i kyndige hænder, og vi lægger stor vægt på at holde et højt uddannelsesniveau blandt vore medarbejdere. Det er en tillidserklæring at lægge ansvaret for sin bil i hænderne på andre. Derfor er det uhyre vigtigt for os at have en god kontakt til vore kunder.

 

Se endvidere siden "Om os"


 
Toyotabillede

På vores Toyota serviceværksted møder du værkstedschef Brian Pedersen. Brian er udlært i firmaet i 1990 og fortsatte frem til 2002. Efter at have været "ude af huset" i 7 år er han i 2009 vendt tilbage. I den mellemliggende tid har Brian bl.a. været ansat hos Toyota som Trin 3 tekniker. Brian er en uhyre dygtig og vellidt mekaniker. Med dette som baggrund var det et oplagt valg at oprette Toyota serviceværksted i firmaet efter hans tilbagevenden.

I Toyotaafdelingen finder man også kim som er Toyota tekniker. Kim er godt igang med sit Toyota uddannelsesforløb og kvitterer Brians gode læreregenskaber. Under samme tag har vi egen opretterafdeling hvor vi kan reparere alle bilmærker og har samarbejde med alle forsikrings selskaber.

 

Se endvidere siden "Om os"